PALAUTUSKÄYTÄNTÖ (ostoksille Yhdysvaltain ulkopuolella)

Radio Flyer hyväksyy palautukset seuraavien poikkeusten ja ehtojen mukaisesti:

 • Seuraavat tuotteet EIVÄT ole palautettavissa:
 • asiakkaiden käyttämät, muuttamat tai vahingoittamat tuotteet (paitsi viallinen tuote, joka on palautettavissa soveltuvan Radio Flyerin takuun mukaisesti).
 • mukautetut tarvikkeet, kuten rekisterikilvet ja pysäköintikyltit.
 • varaosat.
 • Palautukset on suoritettava ja vastaanotettava kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa tuotteen.
 • Palautettujen tuotteiden on oltava uudessa (käyttämättömässä) kunnossa alkuperäisessä pakkauksessa.
 • Palautuksia ei hyväksytä ilman kauppatavaran palautuslupanumeroa (RMA-numero), joka on hankittava ottamalla yhteyttä Radio Flyerin asiakaspalvelun numeroon 09 2510 7135. Lisää RMA-numero palauttamasi laatikon ulkopuolelle. RMA-numeron antamatta jättäminen saattaa johtaa palautuspyynnön hylkäämiseen.
 • Radio Flyerin hyväksymistä palautuksista asiakkaalle palautetaan täysi tosiasiallisesti maksettu ostohinta, paitsi Tesla Model S for Kids -tuotteen tapauksessa, jossa ostohinnan palautuksesta vähennetään 15 % varastontäydennysmaksuna. Rahtimaksut, tullimaksut ja soveltuvat verot EIVÄT ole palautettavissa.
 • Jos palautettu nimike on lahja, palautus suoritetaan lahjan ostajalle, ellei lahjan ostaja pyydä, että lahjan saajalle myönnetään hyvitys tulevaan ostokseen Radioflyer.comista sen sijaan, että maksun palautus suoritettaisiin lahjan ostajalle.
 • Asiakas vastaa palautusrahtimaksujen maksamisesta. Radio Flyer EI korvaa palautusrahtimaksuja.

Toimituksen hylkääminen:

Jos kieltäydyt tilaamasi tuotteen toimituksesta, sinulle palautetaan täysi tosiasiallisesti maksettu ostohinta, paitsi Tesla Model S for Kids -tuotteen tapauksessa, jossa ostohinnan palautuksesta vähennetään 15 % varastontäydennysmaksuna. Rahtimaksut, mukautetut tarvikkeet, tullimaksut ja soveltuvat verotEIVÄT ole palautettavissa.

Viallinen/vahingoittunut tuote:

Haluamme sinun olevan tyytyväinen ostokseesi Radio Flyerilta. Jos saat tuotteen, joka ei toimi asianmukaisesti tai joka on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota yhteyttä Radio Flyerin asiakaspalvelun numeroon 09 2510 7135.

OIKEUS PERUUTTAA SOPIMUS

Sinulla on laillinen oikeus peruuttaa sopimuksesi Radio Flyerin kanssa ostamaasi Radio Flyerin tuotteeseen liittyen ilman, että sinun tarvitsee esittää minkäänlaista syytä. Peruutusaika päättyy 14 päivää sen jälkeen, kun sait fyysisesti haltuusi tuotteen tai ilmoittamasi kolmas osapuoli, muu kuin kuljetusyritys, sai fyysisesti haltuunsa tuotteen. Tämä tarkoittaa sitä, että jos muutat mielesi tai mistä tahansa muusta syystä päätät 14 päivän sisällä tuotteen vastaanotettuasi, ettet halua pitää tuotetta, voit ilmoittaa päätöksestäsi meille peruuttaaksesi sopimuksen ja saadaksesi hyvityksen.

Käyttääksesi oikeuttasi peruuttaa sopimuksen sinun tulee ilmoittaa päätöksestä Radio Flyerille peruuttaaksesi sopimuksen ennen kuin sallittu peruutuksen aikaraja umpeutuu yksiselitteisellä ilmoituksella (esim. postitettu kirje, faksi tai sähköposti) esimerkiksi yhdellä seuraavista menetelmistä:

 1. Täyttämällä ja lähettämällä osoitteesta www.radioflyer.com/cancel. löytyvä lomake. Jos käytät tätä vaihtoehtoa, lähetämme sinulle vahvistuksen peruutuksen vastaanotosta luotettavalla menetelmällä (esim. sähköpostitse) viipymättä.
 2. Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customerservice@radioflyer.comkirjeen faksin välityksellä numeroon 09 2510 7135 tai postitse osoitteeseen: Radio Flyer Inc., Attn. Customer Service, 6515 W. Grand Avenue, Chicago, IL 60707 United States. Sähköpostin tai kirjeen tulee sisältää seuraavat tiedot:
  • laatimispäivämäärä
  • nimesi
  • osoite
  • sähköpostiosoite (jos saatavilla)
  • lausunto siitä, että ilmoitat peruuttavasti Radio Flyerin tuotteen [lisää kyseessä oleva tuote] ostosopimuksen
  • päivämäärä, jolloin vastaanotit tuotteen

Lähettääksesi peruutuksen vaaditun aikarajan sisällä riittää, että lähetät ilmoituksesi peruutusoikeutesi käyttämisestä ennen kuin peruutuksen aikaraja umpeutuu.

Jos käytät peruutusoikeuttasi, saat täyden hyvityksen tuotteestasi maksamastasi hinnasta, josta vähennetään mahdolliset tuotteeseen liittyvät kulut, joka aiheutuivat tuotteen henkilökohtaistamisesta juuri sinulle. Korvaamme sinulle myös toimituskulut (poikkeuksena tilanne, jossa ylimääräisiä kustannuksia aiheutuu, koska valitsit muun kuin tarjoamamme halvimman lähetystavan). Käsittelemme hyvityksen heti kuin mahdollista vastaanotettuamme tuotteet ja viimeistään 14 päivän sisällä päivästä, jolloin saimme ilmoituksen päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus. Toimitamme kyseisen korvauksen käyttäen samaa maksutapaa, jota sinä käytit alkuperäisessä ostotapahtumassa.

Palautettujen tuotteiden tulee olla uusia (käyttämättömiä) ja asianmukaisesti pakattuja, jotta ne eivät vahingoitu. Jos palautat tuotteita, joita on käytetty, muutettu tai ne ovat vaurioituneet, olet vastuussa tuotteiden alentuneesta arvosta, mikä on aiheutunut tuotteiden käsittelystä muulla tavalla kuin mitä niiden luonne, ominaispiirteet ja toiminta edellyttävät.

Sinun tulee lähettää tuotteet takaisin viipymättä ja ehdottomasti viimeistään 14 päivän sisällä päivämäärästä, jolloin ilmoitit tämän sopimuksen peruuttamisesta meille. Aikarajavelvoite täyttyy, jos lähetät tuotteet meille takaisin ennen kuin 14 päivän aikaraja umpeutuu.

LÄHETYKSEN PALAUTUSKULUT OVAT SINUN VASTUULLASI. ARVIOIDUT KUSTANNUKSET MÄÄRITETÄÄN TUOTTEEN VASTAANOTTAMISESTA AIHEUTUNEIDEN KUSTANNUSTEN PERUSTEELLA.

Kysymykset:

Tätä Radio Flyerin palautuskäytäntöä koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä Radio Flyerin asiakaspalvelun numeroon09 2510 7135.