RETURPOLICY (For kjøp utenfor USA).

Radio Flyer aksepterer returer, underlagt følgende unntak, vilkår og betingelser:

 • Følgende er IKKE returbare:
 • produkter som har blitt brukt, endret eller skadet av kunder (unntatt et produkt med feil som returneres i henhold til den gjeldende Radio Flyer-garantien).
 • personlig tilpassede tilbehør, slik som bilskilt og parkeringsskilt.
 • reservedeler.
 • Retur må gjøres og bli mottatt innen tretti (30) dager fra datoen for mottak av produktet.
 • Returnerte produkter må være i ny (ubrukt) tilstand sammen med originalemballasjen
 • Returer vil ikke bli akseptert uten et «Return Merchandise Authorization»-nummer (RMA#), som må innhentes ved å kontakte Radio Flyer-kundeservice på (0047) 21515718. Vennligst noter RMA-nummeret på utsiden av boksen du sender tilbake. Unnlatelse av å gi et RMA-nummer kan resultere i at returforespørselen blir avvist.
 • For returer godkjent av Radio Flyer, vil kunden bli refundert hele kjøpesummen som faktisk ble betalt - med unntak av Tesla Model S for Kids, hvor et 15 % lagergebyr vil bli trukket fra kjøpesummen som blir refundert. . Fraktkostnader, toll og gjeldende avgifter er IKKE refunderbare.
 • Hvis en returnert artikkel er en gave, vil en refusjon bli utstedt til kjøperen av gaven, med mindre kjøperen av gaven ber om at en tilgodelapp tilsvarende beløpet blir utstedt til gavemottakeren til bruk mot fremtidig kjøp på Radioflyer.com i stedet for en tilbakebetaling til selve kjøperen av gaven
 • Kunden er ansvarlig for å betale retur-fraktkostnader. Radio Flyer refunderer IKKE retur-fraktkostnader.

Avslag på levering:

Hvis du nekter å motta et produkt du har bestilt, vil du få refundert hele kjøpesummen som ble betalt - med unntak av Tesla Model S for Kids, hvor et 15 % lagergebyr vil bli trukket fra kjøpesummen som blir refundert. . Fraktkostnader, personlig tilpassede tilbehør, toll, og gjeldende avgifter erIKKE refunderbare.

Skadet-/feil på produkt:

Vi vil at du skal være fornøyd med ditt kjøp fra Radio Flyer. Hvis du får et produkt som ikke fungerer eller som blir skadet under transport, vennligst kontakt Radio Flyer-kundeservice på (0047) 21515718.

RETT TIL Å TREKKE SEG FRA KONTRAKT

Du har juridisk rett til å avbryte Kontrakten med Radio Flyer for kjøp av Radio Flyer-produktet, uten å oppgi noen grunn. Kanselleringsperioden vil utløpe 14 dager fra den dagen du, eller en tredjepart annet enn leverandøren du har oppgitt, tar produktet i fysisk besittelse. Det betyr at hvis du forandrer mening, eller av en hvilken som helst annen grunn bestemmer deg for at du ikke ønsker å beholde produktet innen 14 dager etter at du mottok produktet, så kan du varsle oss om beslutningen din om å avbryte Kontrakten og få en refusjon.

For å utøve retten til å kansellere Kontrakten, må du informere Radio Flyer om avgjørelsen din før kanselleringsperioden er over med en utvetydig erklæring (f.eks. et brev sendt via vanlig post, faks eller e-post), for eksempel med en av de følgende metodene:

 1. fylle ut og sende skjemaet som finnes på www.radioflyer.com/cancel. Hvis du bruker dette alternativet, skal vi omgående sende deg en bekreftelse av mottak av kanselleringen, via et varig medium (f.eks. via e-post);
 2. sende en e-post til customerservice@radioflyer.com, et brev til oss via faks til (0047) 21515718 eller via vanlig post til: Radio Flyer, Inc., Attn. Customer Service, 6515 W. Grand Avenue, Chicago, IL 60707 United States. E-posten eller brevet skal inneholde følgende informasjon:
  • dagens dato
  • ditt navn
  • adresse
  • e-postadresse (hvis aktuelt)
  • en erklæring om at du melder fra om at du trekker deg fra kontrakten for salget av Radio Flyer [sett inn det aktuelle produktet]
  • datoen du mottok produktet

For å møte tidsfristen for kansellering, er det tilstrekkelig at du sender meldingen om at du benytter deg av retten til å avbryte før kanselleringsperioden har utløpt.

Hvis du benytter deg av retten til å kansellere, vil du motta full refusjon for prisen du betalte for produktet, minus noen del av produktet som var spesifikt personlig tilpasset for deg. Vi kommer også til å refundere deg prisen for levering (med unntak av tilleggskostnader som følge av ditt valg av leveringstype annet enn den rimeligste typen standard levering som vi tilbyr). Vi vil behandle refunderingen så snart som mulig etter at produktene er blitt returnert, og ikke senere enn 14 dager fra dagen vi blir informert om din beslutning om å avbryte denne Kontrakten. Vi vil utføre en slik refundering med samme betalingsmetode som du brukte for den første transaksjonen.

Returnerte produkter må være i ny (ikke brukt) tilstand og pakket inn skikkelig slik at de ikke blir skadet. Hvis du returnerer produkter som er blitt brukt, endret eller skadet, vil du være ansvarlig for den reduserte verdien av produkter som følge av håndtering av varene, annet enn det som er nødvendig for å påvise produktenes karakter, egenskaper og funksjon.

Du skal sende tilbake produktene, uten noen unødvendige forsinkelser, og i alle tilfeller ikke senere enn 14 dager fra dagen du melder fra om kanselleringen av denne Kontrakten til oss. Tidsfristen blir innfridd hvis du sender tilbake produktene før perioden på 14 dager har utløpt.

DU ER ANSVARLIG FOR DEN DIREKTE KOSTNADEN VED Å RETURNERE PRODUKTENE. DEN OMTRENTLIGE KOSTNADEN ANSLÅS BASERT PÅ BETALINGEN FOR Å MOTTA PRODUKTET.

Spørsmål:

For spørsmål angående Radio Flyer returrett, ta kontakt med Radio Flyer-kundeservice på (0047) 21515718.